: 170 g. zahar 150 g oua la temperatura camerei (3 oua). 200 g. crema monta 35 % MG temperatura ambientală 280 g. de făină de patiserie 200 g. de ulei de măsline foarte uşoară sau floarea soarelui 1/2 plic de drojdie Royal tip de acoperire : 100 g. de branza mascarpone (poate fi philadelphia) 100 g. boabe ciocolata alba preparare: Preincalziti cuptorul la 180 °. Uns, acoperit cu hârtie de calc sau făină sift făină cu drojdie. Bate ouăle cu zahărul până la muntele, în timpul unor 10 min. Adauga uleiul, frisca si se amesteca pentru a incorpora moale. Apoi se adaugă făină linguri, amestecarea moale, fără a bate prea, doar pentru a încorpora fiecare lingura. Se toarna in tava si se coace aproximativ 30-40 min. Ia stick-ul de test. Atunci când iese curată, pentru a se scoate din cuptor, stea timp de 5 min şi apoi rândul său, pe un raft. În timp ce se răcească, se topeste ciocolata si lasa sa se raceasca. Odată ce ciocolata este cald Adauga brânză şi cu o spatulă uşor se amestecă astfel încât taie brânza. Acoperă suprafaţa de cozonac şi răspândirea fructe de peste. Dificultate: Timp de preparare total uşor: 50 min.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев