Prajiturele: 2 cani de faina, 3/4 ceasca neîndulcit praf de cacao 3/4 ceasca zahar, 100 g unt, 50 g unt de cocos, 1 ceasca deshidratată de nucă de cocos, 2 oua, 1 3/4 cana lapte, 2 lingurite praf de copt 1/3 lingurita praf de copt, praf de sare, 3/4 ceasca rodie seminţe glazura: 16 uncii branza mascarpone, dedurizată, 8 oz crema de branza, inmuiat, 1 1/2 % u2013 2 cani cofetar % u2019s zahar , 1 linguri vanilie extras, sucul stors din 1/2 lamaie, praf de sare.Prajiturele: Preincalziti cuptorul la 356 F. Line muffin staniu cu garnituri de cupcake.
Intr-un castron mediu, amestecati faina, deshidratată de nucă de cocos, praf de cacao, praful de copt si bicarbonat de sodiu.
In alt vas, combina de zahăr, cu unt.
Se adaugă lapte şi ouă.
Bate pe viteza medie.
Adauga seminţe de rodie şi se amestecă uşor.
Se toarna ingredientele umede în ingredientele uscate. Se amestecă până când uniform distribuite.
Umple fiecare preparat cupcake linie despre 3/4 plin.
Coace în cuptorul preîncălzit timp de 20-25 minute.
Eliminaţi de la un raft de sârmă şi lasă să se răcească complet înainte de glazura.
Glazura: Bate mascarpone şi cremă de brânză pe viteza medie până la pufos.
Adauga zaharul pudra, beat pe scăzut pana se omogenizeaza.
Adauga extract de vanilie, zeama de lamaie si un praf de sare, se amestecă până când doar până când încorporate.
Răspândirea glazura peste prajiturele răcit.
Decora cu bucati proaspete de nucă de cocos & seminţe de rodie.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев