Тушковані овочі – це не тільки низькокалорійно і корисно, але ще й смачно і поживно. Ви цілий рік зможете радувати рідних такою стравою, оскільки її можна приготувати як зі свіжих, так і заморожених овочів. А найголовніше: експериментуючи з інгредієнтами і пропорціями, а також додаючи різні пряні спеції і соуси, Ви щоразу будете отримувати нову, не схожу на попередню, оригінальну страву. Рекомендуємо Вам спробувати ситне рагу з тушкованих овочів з додаванням одного вишуканого компонента – грецького сиру фета, який відомий завдяки ніжній, пухкій консистенції і злегка солонуватому смаку. Страва урізноманітнить Ваш буденний раціон яскравими фарбами і приємними спогадами.Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв
1. Кабачки — 200 г.
2. Морква — 200 г.
3. Помідори — 200 г.
4. Сир фета — 80 г.
5. Суміш перців — за смаком
6. Сіль — за смакомЕтапи готування
Кабачки і моркву помити, очистити і нарізати соломкою. Помідори помити і нарізати скибочками або половинками.Сир фета розкришити. Кабачки і моркву викласти на сковороду і залити невеликою кількістю води.Тушкувати овочі близько 15 хвилин. Потім додати помідори, спеції і тушкувати ще 10 хвилин. При подачі посипати сиром фета.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев