Урізноманітнити Ваше звичне меню і прикрасити святковий стіл допоможе ця оригінальна закуска – запечені перці з часником і травами. Така страва радує око і збуджує апетит. У процесі приготування перчиков з духовки доноситься настільки приємний аромат італійських прянощів, що Ви просто не зможете встояти. Випікати можете на п'ять хвилин довше до появи злегка обвуглених країв у перців (за Вашим бажанням). У кожну четвертинку овоча можете покласти порізаний сир сулугуні і подрібнені кедрові горішки. А потім змастити часниковим соусом і скропити лимонним соком. Болгарські перці відмінно почувають себе в одній тарілці з м'ясом, рибою, гармонійно доповнюючи їх смак.Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв
1. Перець болгарський — 500 г.
2. Олія оливкова — 20 мл.
3. Часник — 20 г.
4. Італійські спеції — 10 г
.5. Суміш перців — за смаком
6. Сіль — за смакомЕтапи готування
Болгарський перець очистити від насіння і нарізати четвертинками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.Змішати оливкову олію з часником і спеціями. Змастити отриманим соусом перці.Духовку розігріти до 200°C. Викласти перці на деко і запікати близько 25 хвилин.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев