😘😘😘
Սիրելիներ ....ձեզ համար
ՍՄԲՈՒԿՈՎ ՇԱՏ ՀԱՄԵՂ ԱՂՑԱՆ
եմ բերել...
Դուք էլ փորձեք պատրաստել...
Անհրաժեշտ մթերքները:
ՍՄԲՈՒԿ -1-2 հատ
ՊՈՄԻԴՈՐ - 2 հատ
ԵԳԻՊՏԱՑՈՐԵՆԻ ՕՍԼԱ /կրախմալ/ -5-6 ճաշի գդալ
ԳԼՈՒԽ ՍՈԽ ԿԱՐՄԻՐ -1 հատ
ԸՆԿՈՒՅԶ - 50 գրամ
ԹԱՐՄ ՀԱՄԵՄ - մի քանի ճյուղ
ՁԵԹ՝ ՏԱՊԱԿՄԱՆ ՀԱՄԱՐ-
ՊԱՏՐԱՍՏՄԱՆ ԵՂԱՆԱԿԸ:
Սմբուկը կեղևել/ինչպես որ ցանկանաք կարող եք կեղևը ամբողջապես հեռացնել կամ մեկ ու մեջ թողնել/, կտրել ոչ շատ մեծ խորհանարդիկներով,վրան աղ ցանել և դնել մի կողմ 10 րոպե..
Պոմիդորներն ու համեմը կտրել ևս ոչ շատ մեծ...
Երբ արդեն սմբուկները մնացել են 10 րոպե, դնում ենք թասի մեջ և վրան ավելացնում ենք 5-6 ճաշի գդալ եգիպտացորենի օսլան ու լավ խառնում... Որից հետո լցնում ենք մաղի վրա, թափահարում մաղը որ ավելորդ օսլան թափվի....
Ձեթը լավ տաքացնում ենք ✔️
Տապակում ենք սմբուկները առատ ձեթի մեջ ,միջին կրակի վրա դրված , մինչև ոսկեգույն կեղևապատվելը...
Հովանալուց հետո ավելացնում ենք կտրտված պոմիդորները, խոշոր կտրած համեմը,շատ բարակ կտրած կիսալուսնաձև գլուխ սոխի շերտերը, աղը, սև աղացած պղպեղը....Եվ վերջում վրան ցանում ենք կտրտած ընկույզը....
ՓՈՐՁԵՔ.. 👍 💁 .
ԵՎ ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ...💋 💋 💋 👍
Հ.Գ. տապակելուց հետո, սմբուկների վրա կարող եք ավելացնել թթվաքաղցր երանգի որևէ սոուս... կամ կծու չիլի սոուս...ես չեմ ավելացրել...
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев