Այս ուտեստի պատրաստման համար
մեզ անհրաժեշտ է..
600 գր տավարի աղացած միս
1 հատ գլուխ սոխ /մանր կտրտած/
1 թեյի գդալ ծիթրոն կամ ուրց
Կարմիր պղպեղ..
Աղ սև պղպեղ...
1 թեյի գդալ չաման
1 ճաշի գդալ կտրտած մաղադանոս
Սմբուկ, պոմիդոր, կանաչ պղպեղ/կարող եք օգտագործել կծու տեսակը/...
Ամենը խառնում ենք իրար և ստանում մսի խճողակը...
Լվացած ու չորացրած սմբուկները բաժանում ենք երեք մասի... որից հետո կտրում ՝ բաժանելով 8 մասի.բայց մինչև վերջ չենք կտրում......Այսպես բաժանում ենք 8 մասի նաև պոմիդորները.....
Կտրվածքների մեջ լցոնում ենք միսը....և տապակում ձեթի մեջ՝ շրջելով ...Որից հետո տեղափոխում ենք ջեռոցի տապակի մեջ ... շարում ենք ... ու կողքերը դնում պղպեղի կտորները...
Վերցնում ենք 100 մլ ջուր ....մեջը լցնում 1 թեյի գդալ աղ...1 ճաշի գդալ տոմատի մածուկ..5 ճաշի գդալ ձեթ./50գր/ .... լավ խառնում ու լցնում վրան...
Թողնում ենք նախօրոք տաքացրած ջեռոցի մեջ 180%- տակ 20 րոպե...
.
/Ես չեմ տապակել.....լցոնված սմբուկներն ու պոմիդորները դրեցի ձեթ քսած հրակայուն ապակե տապակի մեջ... վրան լցրեցի տոմատի և ջրի խառնուրդը... վերևի մասից ծածկեցի փայլաթիթեղով,,,
/ֆոլգա/ ,որ չչորանա,,, և սպասեցի մինչև պատրաստ լինելը...
.ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ...
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 1