Заказ учун Ватсап телефон +7 9800952048
Биздин организмдин саламаттыгы учун заарыл азык заттардын бири катары май кислоталар тобуна бириктирилген. Алар белгилуу олчомдо организмди коргоо учун колдонулат. Бирок баардык эле май кислоталары пайдалуу эмес. Негизинен малдын майында камтылган майларды колдонуу, холестериндин денгээлин жогорулатат.
Балыктын майындагы кээ бир заттар кандагы холестеринди жана триглицеридди тушурот. Журоктун кармап калуу коркунучун томондотот.
Жогорку концентрациядагы таза жаныбар майларынын булагы болуп дениз балыктарынын кээ бир турлору ( скумбрия, сельд, сардина, тунец, шпрот,палтус, окунь) ж.б эсептелет. Мындай азык заттар Омега 3 кислоталары деп аталат. Алар алмаштыргыс кислоталардын катарына кирет. Омега 3 журок ооруу коркунучун эле томондотпостон, кан басымы жогорулашынан, мээге кан куюлуудан, артриттен, астмадан, рактан сактаарын илимий изилдоолор тастыктады.
Ошондой эле составында Омега 9 бар. Омега 9 осумдук майларында камтылган, мисалы олива майында. Илимий изилдоолорду бул факт эн соонун тастыктап турат. Олива майын коп пайдаланган адамдар, журок кан тамыр жана онкологиялык ооруулар мн оорушпайт.
Сурап билуу жана заказдар учун телефон вотсап +79800952048
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев